Email problemen bij KPN ADSL klanten

In de strijd tegen spam sluit KPN een aantal communicatie-kanalen (tcp-poorten) af die vereist zijn om te kunen mailen.

Deze pagina geeft uitleg over het instellen van de mail om hier omheen te werken.

Geldt dit voor mij?

Uw ip:54.80.203.145
Uw hostname:ec2-54-80-203-145.compute-1.amazonaws.com
Voor uw IP:Uw provider staat niet zo bekend, maar het is niet uitgesloten.

Uitleg

Uitleg voor:
Outlook 2007 zonder afbeeldingen

Home Statuspagina Support Algemene voorwaarden Contact Urenverantwoording Live ondersteuning Upload bestand Webmail Autoresponder email
Is een domeinnaam vrij?

Domein: