Inschakelen HTTPS

U kunt HTTPS inschakelen op uw website om de veiligheid te verbeteren. neem dan contact op.

Wat houdt dit in?

HTTPS is een beveiligde verbinding, HTTP over SSL, waarover een webbrowser met een webserver communiceert.

Na het inschakelen van HTTPS kunnen derden via het netwerk niet meer zien welke webpagina's binnen een website een bezoeker opent, en welke gegevens in formulieren worden ingevoerd.

Waarom?

Door HTTPS in te schakelen wordt voorkomen dat bezoekers bij het bezoeken van uw website de melding krijgen dat de website onveilig is.

De afgelopen jaren zijn browsers websites die geen HTTP gebruiken gaan markeren als onveilig, en in volgende updates zal dit steeds verder gaan. Browsers kunnen het verschil niet zien tussen een website van een bank en een blog over kittens. Daarom wordt van alle sites een hoge beveiliging verwacht.

Wat kost dit?

Er zijn meerdere vormen beschikbaar: Standaard krijgt u de gratis variant. Dit is een stap vooruit ten opzichte van helemaal geen HTTPS, maar voor meer zekerheid kunt u ook een andere variant kiezen. Wilt u hier gebruik van maken, neem dan contact op.

Moet ik zelf nog wat doen?

Wij bieden de mogelijkheid om HTTPS te gebruiken, maar we passen uw website niet aan. Wilt u de HTTPS-verbinding optimaal gebruiken, dan dienen er nog een aantal aanpassingen gemaakt te worden:

Headers

Optioneel kunt u er voor kiezen om een aantal HTTP-headers aan te laten zetten: Wilt u gebruik van optionele headers maken, neem dan contact op.
Home Statuspagina Support Algemene voorwaarden Contact Urenverantwoording Live ondersteuning Upload bestand Autoresponder email
Is een domeinnaam vrij?